Boka tid

Boka tid
Om du har en pågående terapi hos mig så kan du klicka på den här länken för att boka en ny tid, och om du är intresserad av att påbörja en terapi så kan du skicka en förfrågan via kontaktformuläret längst ner på den här sidan.


Om du kontaktar mig via formuläret så behöver jag ditt telefonnummer, och så ringer jag dig så snart jag kan för att boka ett första besök. Om det är väntetid så erbjuds du att sättas upp på väntelista.


Ett normalt upplägg för en psykoterapi hos mig är att man träffas varannan vecka för en 90-minuterssession - till priset av 2200 kronor per tillfälle.


Att ha så långa sessioner möjliggör en effektivare behandling där vi kommer djupare snabbare, och effekten kommer snabbare för dig. Detta upplägg rekommenderas för majoriteten av alla patienter som söker sig till mig, men för vissa personer behöver man göra anpassningar för att det ska bli lagom utmanande.


Om man vill ha ett mer traditionellt upplägg på sin behandling och träffas varje vecka för en 45 minuterssession, så kostar det 1200 per tillfälle.


Företag kan dra av för preventiv psykoterapi för sina anställda - kontakta mig för prisförslag.


Observera att avbokning sker minst 24 timmar innan besöket annars debiteras full kostnad oavsett orsak till återbud (undantag för 90 minuterstider, där utgår en avgift om 1200).


Det finns möjlighet att ta samtalet via videolänk så att du inte behöver gå miste om tiden vid t. ex. sjukdom.